Läxan

Rolig träning i Bälinge idag. Jag skulle göra läxan var meningen. Kelli och jag går kurs för Malin och hade fått några kombinationer att sätta. Det fanns lite saker i vägen, traktor, vedhög o en husvagn…så jag valde att spegelvända banan. Hur svårt var det då?! Svårt!! När jag kom hem ritade jag upp det ur minnet. Inga lätta grejer direkt! Desto roligare att både Knut o Kelli fixade båda rundorna felfritt! Inte allt i första försöket men det hängde mest på att jag själv behöver en stund på mig för att hitta känslan. Kul!
Här är min enkla lilla skiss. Först nr 1-13 och sen nr 21-27.

20111230-163326.jpg
Det blev en ”elvisp” 22-24…

3 svar på ”Läxan”

    1. Elvisp = innersväng där man snurrar hunden runt sig (boooring men nödvändigt ibland). Det blev inte kortaste vägen men enklast för mig.

      10-13 – väHandling 10-12 och sen push+serpentin på 12 och väH till 13….. och jag HANN :D:D 😀

      Det är så roligt att hundarna börjar fatta det där med att gå runt nu. Tex. i starten 1-2 inga problem att kalla in mellan hindren. Känner att jag ligger lite efter i den här träningen, har ju inte haft kl 3-hund på ett tag nu och det händer så vansinnigt mycket i utvecklingen.

Kommentarer är stängda.