Inflyttade

20120218-200516.jpg
Sisådär då var alla på plats. Är inte helt nöjd med golvet i burarna. Nu la jag in mdf-board men det bliev skramligt, måste ha något som dämpar ljudet, trä mot stål… Så jag lade det som fanns hemma underst. Återstår att se om det blir tyst. Hur har ni andra med Robustbur och gallergolv gjort?

14 svar på ”Inflyttade”

  1. Kanske klippa till bitar av madrass och lägga in? Finns ju alla möjliga tjocklekar. Finns ju även biamadrasser om man vill ha galon, men då gäller det förstås att de inte är för små.

  2. Jag har ingen skiva i botten på min robust, jag har lagt ett liggunderlag (eller det är en yogamatta om man ska va noga, både för mjukhet och som isolering) och sen en dyna ovanpå. Men då står ju min bur direkt på golvet så det är inget mellanrum mellan galler och golv. För de på övervåningen hos dig måste det förstås vara något hårt så man inte kan trampa igenom?!

  3. Har ju ingen dubbeldäckare men har lagt liggunderlag + pläd i mina och dom har aldrig skramlat 🙂

  4. Jag har inget trägolv utan bara en tjock skumgummimadrass under ett täcke- fast jag har ju bara en våning

  5. Jag har tvåvånings Robustburar, liknande din. Jag har köpt entremattor och lagt både i under- och överburarna. De är tunna och gumerade på undersidan vilket gör att hundarna inte kommer i kontakt med gallret, även om de krafsar bort fällarna. Sen är det bra att de är gumerade för det gör att inte väta och smuts kommer igenom och kanske isolerar det också lite. Lätta att ta ut och skaka av smutsen emellanåt. Sen har ju ju varma och goa fällar samt latexmadrasser också, så mina hundar är nog lite prinsessor på ärten 😉

  6. Hur snyggt som helst! Jag har kontaktfältsmatta i botten, fungerar superbra. 🙂 Sedan har jag såklart plädar över det. Tänkte fixa liggunderlag som Sari föreslår, bara inte blivit av eftersom kf-mattan fungerat så bra.

  7. Vad fint det blev! Hur mycket pack- och passagerarutrymme har du framför burarna?
    Jag har liggunderlag, en madrass (bara på vintern) och wetbedfiltar i min bil men jag har bara en våning. Tycker sån balkongmatta (som jag gissar är kontaktfältsmatta) verkar jättesmart när man har flera våningar!

  8. Per sågade till trägolv till mina burar, nån sorts spånskiva tror jag det är och de skramlar inte. Madrasser och vetpad ovanpå, fungerar jättebra.

Kommentarer är stängda.