Kroppskontroll i låda

Här kommer de utlovade bilderna från förra veckans valpkurs. Fyra ben i lådan är målet och vi körde vår första ”tävling”.  Alla ben i lådan och två försök. Vet ni hur svårt det är att sätta fyra ben i lådan utan att något doppas utanför? Svårt! Speciellt när det är många roliga kompisar runtikring.

Speed hade tränat på pytteliten låda och visade att han dessutom kunde få i alla tassar på tvären!!! Han är min vinnare i tävlingen!

Kyra visar att hon har koll på sina bakben. Just att känna av och kontrollera sina bakben kan vara väldigt svårt för både små och stora hundar.


Lovisa och Lena visar hur man börjar övningen. Godis i handen och vänta ut hunden.


Bat testade också den lilla minilådan och det var svårt få plats med alla de små benen. Han provade sen med den gröna varianten och då blev det plättlätt.


Lyra hade den absolut minsta lådan av alla. Jag gissar att hon vunnit tävlingen om hon inte suttit fast i köer i snöstormen. Nu fick hon kasta sig in i uppgiften utan att landa i sällskapet och det blev väldigt svårt att koncentrera sig på träning utan att ha hälsat på alla. Sötnosen!


Hassel vann tävlingen och jag kan hålla med om att det var lite fuskigt att använda en sån jättestor låda 🙂
Vera hade också en mycket mindre variant och hur hon även fick ner rumpan i den är en gåta. Jag tycker Vera är så otroligt lik Kelli.

Visst är det duktiga små valpisar vi har!!!