-7 snö. Fara rapport

Fick mail från Annelie som berättar om Faras lydnads-trea:

”Fara har varit duktig igen, igår tävlade vi lydnadsklass III på Märsta-Sigtuna BK. Domare var Ebba Swedenborg, hon tyckte det såg bra ut och gav en 10 i helhet! Hon kommenterade att jag hade en typisk border som gärna överarbetar (kan själv = gärna förekommer) så sant så sant.

 
Allt gick bra utom paradnumret nedläggande där hon stannade av när hon tyckte det var dags, men som tur var inte lade sig innan jag sa ligg!
 
Samt vårt ständiga problem fjärrdirigering, som Fara tycker är lite obehagligt fortfarande på tävling och hon tycker inte om att behöva börja med stå, och självklart började de med stå och hade väldigt långt tid mellan skiftena, det tycker vi inte heller om, nåja!
 
Totalt blev det i alla fall 264,5 poäng och alltså förstapris så vi är stolta och lyckliga och Fara fick festa på korv!
 
Placering blev 2 av 6 strålande!
 
Platsliggning 10:a
Fritt följ: 8:a
Platsläggande: 6:a
Inkallning med stå o ligg: 8,5:a
Sändande m lägg o ink. : 10:a!!!!!!!! Malliga värre J
Apportering o hopp: 10:a
Metallapportering: 9,5:a
Vittring: 7:a (omtag och tugg)
Fjärr: 5,5:a (Div dk + kryper när jag lämnar henne, det brukar hon i alla fall inte göra så hon vart nog osäker)
Helhet: 10:a
 
Nu ser vi fram emot att få börja jobba med konen, och dirigeringsapportering, som jag tror att Fara kommer tycka är jättekul. Det är nog bäst vi kämpar vidare med fjärren också för vi kommer absolut behöva bättre poäng i framtidens elitklass. Det har ju gått framåt jättemycket så det känns absolut inte omöjligt alls att få ordning på. Nu är hon ju mycket roligare att både träna och tävla med när vi hittat lite hur jag ska göra för att få henne glad och mer fartig. Hellre lite bus än en låg och ledsen hund är vårt måtto J
 
Hoppas allt är bra med er allihopa!”

————

Drömde om nån konstig lammning… hm.

Hursomhelst så har det inte kommit några lamm än.  Så du kan vara lugn Emma… dom väntar nog till påskafton! dom 52 lammen…