Undersökning Sia

Sia är halt vänster bak.
Hälsade på Maria häromdagen och hon skickade mig vidare till veterinär innan hon vill ge sig på behandling. Jag tycker om såna besked. Det känns seriöst även om det förstås är oroande. Vi misstänker korsband eller nåt ditåt… Tack goa Maria!
Hon var väldigt halt hela måndan. Jag har isat 2 ggr per dag. Igår var det mycket bättre, idag ännu bättre. Hon har bara fått gå kort skrittrastning (gissa om hon är pigg…).
Har lagt ut massa krokar hos vänner angående tips på vart man ska vända sig. Jag brukar ju gå till Audell. Han är inte kirurg och har inte ultraljud men jag tycker han är duktig på diagnos. Tyvärr var han själv skadad och sjukskriven!
Nu ska vi till Bo Ernborg i morgon, i Täby, efter tips av vår hästveterinär och goda vän Nils Roneus. Det känns bra.
Tack till er som hjälpt mig med tips! Nu håller jag tummarna för att det inte är så allvarligt. Senaste dagarnas förbättring gör mig lite optimistisk. Det är i alla fall en bra tid på året för rehabilitering.
04-01-09_1348
Här får Sia isbehandling på bakbenet direkt efter tävlingen. Tänk vad hundar kan jobba trots smärta. Jag var ju misstänksam och kollade noggrant under hennes runda, men kunde inte se några konstigheter. Men så fort hon slappnade av efter tävlingen ville hon knappt gå på vänsterbenet.Föraren river…
Fame
och jag var på Kista-mässan och körde agilityklassen igår. Fame gjorde allting prickfritt. Tyvärr fick jag med mig ett hinder med foten så det flyttades rejält. Det blev förstås omöjligt för Femsing att inte riva eftersom jag liksom drog det under henne  😮  Vi får se om jag kommer iväg på nån mer tävling under kvalperioden. Anja snackade om Haparanda men det känns liksom lite långt 🙂