Swift är Landslagshund!!!

HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malin och Swift kom på tredje plats i landslagsuttagningen!
Jag blev alldeles tårögd när jag fick telefonsamtalet från Eva-Britt (Malins mamma), det liksom bara svämmade över. Så otroligt roligt!

Nu ska landslagsledningen säga sitt och bestämma vem som ska köra vad men med säkerhet troligen kommer Malin köra både på VM och NM!

Ååå vad roligt det känns! Tänk att jag har fött upp en landslagshund!!!!

Tack Malin för att du ger mig alla dessa högtidsstunder!

ps. vem vill åka till Tyskland och heja?!!! nu måste vi ju bara ordna en supporterresa. VM går i Riede och närmsta flygplats är Munchen (eller Nurnberg).

22 svar på ”Swift är Landslagshund!!!”

  1. Stoltare än så här kan man nog inte bli. Vi vill hänga på om ni ordnar gemensam resa annars får vi fixa själva. För till Tyskland ska vi!!!

  2. WOW!!! Grattis till Malin, Swift och den stolta uppfödaren!

  3. Ja himmel vad roligt! Malin och Swift är verkligen otroligt duktiga!!! Jättegrattis!!

  4. Det är ju bara så sjukt häftigt och välförtjänt, för hur bra har inte Malin och Swift varit hittills i år!!!! IMPONERANDE!!! 😀
    Syns att jag jobbar och får följa mästerskapen hemifrån! :-I

  5. Klart man vill vara på plats i Tyskland och heja på knivstas duktiga ekipage!

  6. Stoort grattis till er alla!! Så roligt! Inte illa att ha fött upp en landslagshund och inte illa att ha tränat upp och tävlat fram en sån stjärna heller!! GRATTIS!!

  7. Så himla kul att Malin fick till det på uttagningen! Ska bli jättekul att se hur det går nere i Tyskland. Dom har ju verkligen potential att konkurrera i yttersta toppen. Heja heja 😀

Kommentarer är stängda.