Man ska ha lite tur också… :)

Idag var det tredje dagens tävlingar i Knivsta. Allt har flutit på riktigt bra och vi är ett härligt gäng i klubben! Helt underbart är det när även vänner och andra tävlande erbjuder sig att ställa upp som funktionärer, känns otroligt skönt med sådan backup!

Vi startade med Perfect Precept och det var två klasser. Först agilityklassen där vi körde bort oss rejält. Kelli gick ur slalom – något som verkligen inte hör till vanligheterna, hon brukar vara stensäker. Men men nån gång ska väl det hända också. Raket-Kelli hann ta hindret efter innan jag fick stopp på henne så disken var ett faktum. Jag var ganska besviken efter det loppet. Hade så gärna velat göra en bra avslutning på lagtävlandet inför kommande valpning. Nästa gång blir ju inte förrän Rättvik sent i höst.

Så nästa lopp bjöd som tur var på TUR. Seppo hade gjort en handlingskrävande hoppbana och det fanns flera passager som utmanade. Prim började och fick en vägran men i övrigt bra. Cissi hamnade i fel tunnelingång. Sen var det Kelli och hon rev också ett hinder, hittade tunneln men fastnade sen i platta tunneln. Den hade vridit sig innan hon gick in i den och hon knödde in sig rejält. Jag fick hjälpa henne ut och sen fortsatte vi loppet lite halvdant och lyckades sticka in huvudet i platten igen. Disk. Men när vi kom i mål pratades det om omlopp och ja – vi fick köra om pga tekniskt fel. Swift körde och han fick också en rivning. Sen var det vår tur igen då. Jag valde att köra direkt eftersom jag kände mig laddad och på SM nästa helg ska jag köra med två hundar och bara en emellan. Så det skulle bli ett bra test för mig (och mitt knä).
Ingen rivning och jag höll ordentligt i Kelli när vi skulle runda ett hinder och kom i mål felfritt och dessutom på en ganska bra tid. Åh vad det kändes bra, som högsta vinsten att få köra banan igen och få göra det så bra!

Vi var så glada för det såg ut som vi skulle bli trea och prisutdelning genomfördes med oss som trea. Sen, efter en stund hade resultatet kollats och då visade det sig att vi hade vunnit! Eftersom Kelli fick omlopp så skulle hennes  rivning inte räknas och därmed hade vi samma antal fel som Team Limex som fick stå överst på pallen, men vi hade bättre tid än dem. Hurra!!!

DET KALLAR JAG TUR 😀

3 svar på ”Man ska ha lite tur också… :)”

  1. Grattis Eva till fina lopp och lagseger!!! Jag hade lite bråttom med prisutdelning och snuvade er på att stå överst på pallen live, men en vinst är en vinst och det va ni värda!!!
    Tack för en jättehärlig helg Eva!!
    Nu laddar vi om till nästa år 🙂

Kommentarer är stängda.