Bilder från idag

Idag har vi haft en prinsessa på besök.

Hennes mamma och bror var också med så det betyder väl att vi även haft drottningen och lillprinsen här? Alltid lika trevligt! Dessutom dök pappa och Maj upp med specialleverans av Ettan.
Och ni har alldeles rätt, det var Kurt på föregående inlägget…

12 svar på ”Bilder från idag”

  1. hahaha Helena då! DEN Kurt ser ju inte ut så här :mrgreen:
   Vi syftar alla på en helt annan Kurt – och vi ljuger hela bunten 😈

 1. Vad kul att se, bilderna är verkligen bra Eva. Är du nöjd? Skoj att se Tobbe in action, jag vill ha ett fotoreportage från en av hans arbetsdagar! 😀 Do it do it! 😀 Helena, tänker du på Monica Olczaks Curt?

  1. Tack Anna. Det är faktiskt bara få bilder jag är riktigt nöjd med kvaliten … men det är väl som det ska vara antar jag. En bra av hundra typ… (som du sa ;)). Det är svårt få den där perfekta skärpan men det kan ju vara bristande photoshopkunskaper.
   Jag gillar landskapsbilden på Seglinge, den är så stämningsfull och fin. Sen gillar jag vallningsbilderna med fokus på fåren, de är lite balla. Den på Knut har ANNA tagit.
   Personbilderna är ok men kunde väl vara ännu skarpare?

   Förresten så krånglar kameran, det är nåt glapp i objektivfästet… vad gör man åt sånt? 😮

 2. Härligt att alla blir lagom förvirrade…

  Vilka toppenbilder Eva! Och tack för en kanondag!
  Kram!

 3. Glapp? Aj då… du får kontakta en duktig affär som kan hjälpa dig laga… Schönherrs Foto är gulliga men ligger ju i Sthlm.

  1. Jaaa det är jag väl… jag börjar bli bekant med funktionerna även om det finns stora luckor. Jättestora 🙂

  2. Jag såg nu att jag haft kvalitets inställning basic i stället för fine… Kanske kan bero på det, att det inte blir den där yppersta skärpan?

 4. Du ska absolut ha bästa kvalitén när du fotar. Men du måste efterbehandla i ps för att få sista krispigheten. Jag får packa in frökarna F o komma upp ngn dag då. Vi kanske kan flytta lite får samtidigt. 😉

Kommentarer är stängda.