Seglinge Gård

Här bodde vi 1984 – 2004 i tjugo fantastiska år.

Som mest hade vi 300 hästar och 35 anställda. Det bodde folk precis överallt på gården, i alla fall sommartid. Vi hyrde allt vi kom över i grannskapet och köpte till och med två husvagnar. En av dem var en engelsk villavagn med tre rum och kök! Det var en hektisk och rolig tid.

Jag minns de första somrarna då vi hade hingstsläpp. Ett år kom det 55 1-årshingstar från landets alla hörn och släpptes samtidigt första helgen i juni i en gigantiskt stor och härligt grön hage. Det var en riktig happening.

Jag tycker om den här bilden, den väcker många minnen.

8 svar på ”Seglinge Gård”

 1. Det låter jättehärligt!! En dröm…
  Jag saknar ”mina” hästar och det roliga men skönt att slippa alla måsten och jobbiga saker.

 2. Jättefin bild, ser ut som en akvarell. Ja, nu är det vi som har full fart här,
  men ändå bara en bråkdel av vad ni hade, förstår jag.
  Hälsningar
  Marianne

 3. Ja det var en häftig tid även om jag bara var delaktig en kort tid, alla middagar och vinprovningar och hundpromenader. Saknar det massor, saknar er massor. Saknar inte hästarna och travet, bara ibland när det är sommar och varmt och fina lopp och fina hästar…. Är glad att det blev av för det förändrade mitt liv dramatiskt eller hur ???

 4. håller med Åsa vilken härlig tid på Seglinge ,var också delaktig en tid. saknar umgänget hundpromenaderna och vinprovningarna mm och Eva förståss!

Kommentarer är stängda.