på TV igår…

Hur lågt kan man sälja sig för att fiska röster? 
Precis vid det direktsända programmets slut började vänsterledaren Ohly desperat försöka säga något men han blev brutalt nedtystad av rappa programledare. Man undrade ju vad han egentligen ville när han uppenbarligen tog sig friheter utanför manus …?  och så visar det sig när jag läser tidningen idag att han ville fria till sin sambo….

Ja jag säger då det.

4 svar på ”på TV igår…”

  1. Ha ha, ja han ville väl fiska lite sympatiröster så här i slutminuten. Rätt billigt röstfiske och jag tror inte han fick så mycket pluspoäng på det! 😉
    Om jag var hans fästmö (gud förbjude) så hade jag nog blivit rätt besviken över det taffliga frieriet! 😀

  2. Vilken fjant!

    Idag har jag haft föräldramöte. Skulle passat på att hälsa hem till stefan mitt iallt kanske…?? Eller varför inte skriva ett litet frieri i nästa tävlingsPM man skriver? Mitt i vägbeskrivningen – folk är säkert hur intresserade som helst. Har väldiga förväntningar på vad Tobbe ska säga i vinnarcirkeln till reportrarna nästa gång…Tur att du är gift, eller hur Eva?
    Kram

Kommentarer är stängda.