Årets Agilityphalene och VM-supportrar

Busy är numera omregistrerad från papillon till phalene. Jo, så kan man göra om öronen inte pekar dit dom ska… 
Som synes av denna bild vill ävenNinjo sälla sig till phalenerna– men för honom är det kört. Han är för gammal för en sån omregistrering. 

Hm nåja ska komma till det jag tänkte berätta… som nybliven phaleneägare anmälde jag mig som medlem avPhalenesällskapet Tänkte det kunde vara kul se vad dom hittar på. Fick en drös med tidningar och såg på hemsidan att även dom (liksom Papillonringen) har en lista över Årets Agilityhund. Yes! girig som man är så tänkte jag Busy skulle armbåga sig in på den listan. 
Men TJI fick vi! För att få vara med måste man skicka in sina resultat var tredje månad precis. I vårt fall var deadline 30 september. 
Så Busy får nöja sig med att vara Moralisk Vinnare (jo jag tror hennes fyra vinster och en tvåa kommer räcka till vinst) av Årets Agility-Phalene, åtminstone i klass 1.  Jaja vad är väl en rosett till…. 

Igår försökte jag lägga in bilder via MSN-sidan men se det gick inte alls. Nu har jag flyttat dom så ni som vill se VM-supportrar ni får titta i gårdagens blogg.

Här är en bild från VM-campingen i Basel. Den var på den gamla travbanan villket förstås föll i mitt intresse så kameran åkte fram. Här ser ni banan, campingen, agilitybana!, ridbana i mitten, lite läktare i förgrunden samt nån form av gamla skruttiga gäststallar. Mycket på en o samma bild!